Vanzeir heeft er genoeg van en legt criticasters het zwijgen op na vuistslag

Vanzeir heeft er genoeg van en legt criticasters het zwijgen op na vuistslag
Donderdag 24 maart 2022 - 09:00   I   door Redactie

Union staat nog aan de leiding, maar zag Club Brugge wel al naderen tot op vijf punten. De Unionisten lieten de laatste weken punten liggen tegen Eupen en KV Oostende. De afwezigheid van Dante Vanzeir laat zijn sporen na.

De 23-jarige spits was nochtans bezig aan een sterk seizoen, maar tegen Charleroi sloegen de stoppen even door. Valentine Ozornwafor hield hem vast in het strafschopgebied. Vanzeir rukte zich los en deelde daarbij een vuistslag uit. Vijf speeldagen effectieve schorsing was zijn deel.

"Het leek naar mijn gevoel onschuldig, omdat ik nooit de bedoeling had om iemand te kwetsen. Maar natuurlijk was de schorsing en rode kaart terecht", reageerde hij openlijk op het Youtube-kanaal van de club. Er moest hem toch nog iets anders van zijn hart.

"Alleen de heisa die daarna gecreëerd was vond ik niet terecht", ging hij verder. "Dat is nu eenmaal de voetbalwereld waar je nu inzit. Binnen enkele weken sta ik echter weer op het veld, dan is het aan mij om met de voeten te antwoorden."

Poll: Vind jij dat de heisa rond de vuistslag overdreven was?

TAGS  I  Union  I  Eupen  I  KV Oostende  I  Club Brugge  I  Charleroi

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024