'Noa Lang heeft het gehad en hakt belangrijke knoop door bij Club Brugge'

'Noa Lang heeft het gehad en hakt belangrijke knoop door bij Club Brugge'
Dinsdag 22 maart 2022 - 11:00   I   door Redactie

Noa Lang heeft het gezien in België en trekt volgend seizoen naar een Europese topcompetitie. Ondanks zijn povere vorm van de laatste weken lijkt dat nog steeds als een paal boven water te staan.

De interesse van Milan is al een hele tijd bekend, maar nu komt La Gazzetta dello Sport ook met het nieuws naar buiten dat Noa Lang zelf ook gekozen heeft. Hij is bijzonder gecharmeerd door de interesse van Milan en kan dus ook niet wachten om volgend seizoen in de Serie A aan te treden.

Milan zou een bod voorbereiden van vijftien miljoen euro, maar volgens de Italiaanse krant gaat het eerste bod twintig miljoen euro bedragen. Club Brugge zou echter niet bereid zijn om mee te werken als ze de som niet opdrijven naar 25 miljoen euro.

Het is het sportieve project van coach Stefano Pioli dat Lang overtuigd heeft. Daarnaast zou hij bij Milan quasi zeker zijn van een basisplaats. Al valt dat nog af te wachten. Milan staat ook op kop in de Italiaanse competitie en dus mogen ze zich opmaken voor Champions League-voetbal.

Poll: Denk je dat Lang volgend seizoen bij Milan speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024