'Vincent Mannaert valt achterover van duizelingwekkend bod op smaakmaker'

'Vincent Mannaert valt achterover van duizelingwekkend bod op smaakmaker'
Dinsdag 22 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge is bezig aan een sterk inhaalmanoeuvre. Met 18 op 18 staan ze plots op amper vijf punten van leider Union. Ondertussen zijn Vincent Mannaert en co. ook al bezig met volgend seizoen.

Noa Lang is naar eigen zeggen klaar voor een stap hogerop. Milan lijkt nog steeds over de beste papieren te bezitten om de Nederlander binnen te halen. Dat schrijft nu ook La Gazzetta dello Sport. De kans is groot dat we Lang volgend seizoen dus in de Serie A aan het werk zullen zien, maar dan moet er wel een degelijk bod uit de bus komen.

Volgens Calciomercatoweb is Milan een opvallend bod aan het voorbereiden. Ze zouden slechts vijftien miljoen euro voor Lang over hebben. Daarnaast willen ze ook de Bosnische middenvelder Rade Krunic betrekken in de deal. Op het middenveld heeft Club echter al genoeg mogelijkheden.

En dus heeft het er alle schijn van dat blauw-zwart het eerste bod van Milan gewoon van tafel zal vegen. Noa Lang zou minstens 25 tot 30 miljoen euro moeten opbrengen. De kern is daarnaast al ruim genoeg. Afwachten of Milan bereid is om tegemoet te komen aan de eisen van Club.

Poll: Denk je dat een club minstens 25 miljoen euro zal betalen voor Noa Lang?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024