Antwerp blaast iedereen omver met binnenhalen omstreden Marc Overmars

Antwerp blaast iedereen omver met binnenhalen omstreden Marc Overmars
Maandag 21 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

Paul Gheysens is tot alles bereid om Antwerp naar de top van het Belgische voetbal te brengen. Tot de aanstelling van de bij Ajax ontslagen Marc Overmars toe.

De Nederlandse en Belgische kranten zijn het zeker: maandag om 13u maakt Antwerp bekend dat Marc Overmars (48) de technische staf van de club vervoegt. Hij moest opstappen bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag.

In Amsterdam fungeerde hij als directeur voetbalzaken en was hij één van de grondleggers, zoniet de belangrijkste, voor het huidige succes van de Nederlandse topclub. Zowel in de Eredivisie als Europa.

Bij Antwerp zal Overmars een contract voor meerdere jaren tekenen. Daarmee moet hij als sportief directeur het gat opvullen dat afgelopen zomer was gegraven door het vertrek van de omstreden Luciano D'Onofrio.

Privé-kwestie

Op de Bosuil beschouwen ze de affaire rond Overmars als een privékwestie en kijken ze vooral naar de enorme staat van dienst. Sinds zijn aanstelling boekte Ajax een positief transferresultaat van maar liefst 350 miljoen euro.

Poll: Vind je dit een goede zet?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024