Woeste Felice Mazzu zwaar in de clinch na Oostende: "Dát heb ik gezegd"

Woeste Felice Mazzu zwaar in de clinch na Oostende:
Zaterdag 19 maart 2022 - 11:30   I   door Redactie

Union beleefde vrijdag een frustrerende avond. De leider geraakte niet voorbij KV Oostende en moest zelfs rekenen op een laat doelpunt van Undav om nog een puntje uit de brand te slepen.

Een poging van Teuma werd op het uur van de lijn gehaald. Iedereen bij Union vond dat de bal over de lijn was, maar Lothar D'Hondt zag het anders. Na de wedstrijd ging Felice Mazzu verhaal halen bij de ref, maar dat ging volgens de Union-coach verrassend genoeg helemaal niet over die fase.

"Jullie hebben ook de beelden gezien hé. Ik ga er verder niets over zeggen. De arbitrage moet je respecteren en dus hou ik mijn analyse voor mezelf", zei Mazzu na afloop voor de camera van Eleven Sports over de betwistbare fase.

Hij vond het vooral niet kunnen dat D'Hondt niet ingreep op het tijdrekken van Oostende-doelman Kjell Scherpen. "Er was geen enkele reactie op het tijdrekken van de keeper. Waarom krijgt die geen geel of zelfs een tweede geel zoals een veldspeler?", vroeg hij zich af. "Dat heb ik hem gezegd, al was het wat op een meer geagiteerde toon."

Poll: Geloof jij dat Mazzu het niet over de poging van Teuma had?

TAGS  I  Union  I  KV Oostende

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024