Sterkhouder moet plots vrezen voor basisplaats na pijnlijke halve finale

Sterkhouder moet plots vrezen voor basisplaats na pijnlijke halve finale
Donderdag 03 maart 2022 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge kreeg woensdag een pak slaag van AA Gent. Het werd 0-3 in Jan Breydel. Plots blijft er slechts één doelstelling van de drie over: de titel.

Bij Sporza analyseerde Eddy Snelders de wedstrijd. "Toch een serieuze uppercut. Zeker omdat je nu toch weer begint te twijfelen, ondanks de goeie prestatie tegen Antwerp. Kwam dat statement omdat Club zo goed was of Antwerp zo slecht? Na de match tegen AA Gent denk je eerder dat tweede", stelde hij.

Snelders zag één speler volledig door de mand vallen. "Noa Lang zakte opnieuw door de ondergrens - het was niet de eerste keer de voorbije weken", aldus de analist. "Hij holt duidelijk achter zijn beste vorm aan." Hij kan maar best snel zijn niveau opkrikken, want Charles De Ketelaere komt vermoedelijk komend weekend terug uit blessure.

Voor zijn speelkansen én zijn marktwaarde is het dus belangrijk dat hij zich opnieuw toont. "Zelfs toen het geheel draaide tegen Antwerp was hij te onopvallend", vond Snelders. "Club moet hopen dat ze de beste Noa Lang snel terugkrijgen."

Poll: Denk je dat Noa Lang komend weekend in de basis zal staan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  AA Gent

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024