Ongeziene commentaar over Thibaut Courtois bij Real Madrid: "Schandalig"

Ongeziene commentaar over Thibaut Courtois bij Real Madrid:
Maandag 28 februari 2022 - 20:00   I   door Redactie

Nog maar eens won Real Madrid afgelopen weekend waardoor het alweer op weg lijkt naar een nieuwe titel. En nog maar eens werd in de richting van Thibaut Courtois gewezen.

Het was Karim Benzema - wie anders? - die tegen Rayo Vallecano in de slotfase de winnende 0-1 binnentrapte, maar zonder onze landgenoot was er van een zege nooit sprake geweest. Want nog maar eens etaleerde hij zijn bloedvorm.

En daar kon ook de Spaanse pers niet naast kijken. Want als zelfs de Barcelona-gezinde kranten hun lof betuigen aan Courtois dan weet je het wel. "Het is geen verrassing meer dat Courtois de beste speler van Real Madrid is", schrijft Sport.

Bij AS gaan ze nog een stap verder: ""Courtois speelt al een heel seizoen op een schandalig hoog niveau. Hij is ook enorm geconcentreerd. Ik kan me niet herinneren wanneer hij nog eens verrast werd door een tegenaanval, de verkeerde positie innam of een belangrijke fout maakte."

Held

El Mundo Deportivo tenslotte pakte uit met: "De Belgische keeper vermomde zich opnieuw als de grote held voor zijn ploeg met enkele geweldige reddingen. Zonder hem zou de schade voor Real Madrid al veel groter zijn geweest toen Benzema scoorde."
 

Poll: Denk je dat Courtois Real Madrid de Champions League kan bezorgen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Rayo Vallecano

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024