'Verbazingwekkend nieuws uitgelekt over uitgaande transfer van Eden Hazard'

'Verbazingwekkend nieuws uitgelekt over uitgaande transfer van Eden Hazard'
Donderdag 24 februari 2022 - 21:50   I   door Redactie

Het ziet er niet naar uit dat de situatie van Eden Hazard bij Real Madrid snel zal verbeteren. De Rode Duivel is een grootverdiener bij de Koninklijke en het is uiteraard zuur als die speler dan op de bank moet zitten van de coach.

Dat betekent dat ze op zoek zijn naar een (tijdelijke) oplossing. Radio Marca meldde eerder al dat er sprake was van een terugkeer naar Chelsea. Het zou gaan over een uitleenbeurt, zodat Real Madrid het seizoen erna eventueel wel opnieuw beroep kan doen op de winger.

De bekende Spaanse journalist Ramon Alvarez komt nu met details over die geruchten. "Ik kan niet garanderen dat het ook tot een akkoord komt, maar ik weet dat Chelsea en Real onderhandelen over een uitleenbeurt, zonder aankoopoptie, voor volgend seizoen", zei hij.

Hopelijk verlopen de gesprekken vlot, zodat Hazard weer naar zijn geliefde Chelsea kan terugkeren. Daar zou hij samen met Romelu Lukaku voor het gevaar moeten zorgen. Misschien kunnen ze elkaar op clubniveau ook naar een hoger niveau tillen.

Poll: Zou jij Hazard graag zien terugkeren naar Chelsea?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Chelsea

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024