'Paul Gheysens heeft het volledig gehad en clasht met trainer Brian Priske'

'Paul Gheysens heeft het volledig gehad en clasht met trainer Brian Priske'
Maandag 21 februari 2022 - 19:00   I   door Redactie

Er hangt spanning in de lucht bij Antwerp. De tweede opeenvolgende nederlaag, op eigen veld dan nog, zorgt ervoor dat de druk serieus wordt opgevoerd.

In de eerste plaats op trainer Brian Priske. Die deed zondag na de nederlaag op KV Mechelen zijn uiterste best om die druk af te houden door te zeggen dat de voorsprong op Union hem niets doet, maar daar prikt iedereen door heen.

In de eerste plaats Peter Vandenbempt. "Priske mag dan wel op de persconferentie zeggen dat "wat Union doet, hem niet kan schelen", maar zijn baas Paul Gheysens anders wel", stelt hij bij Radio Eén. Ook de analist is het dus niet ontgaan dat het niet de eerste keer is dat het duo clasht.

"De voorzitter wil kampioen worden en Champions League spelen volgend seizoen. Hij heeft niet geïnvesteerd in spelers als Nainggolan, Balikwisha en Engels om nu tien punten achter te liggen op Union." En net als Gheysens kijkt Vandenbempt in de richting van de trainer.

Constant

"Priske slaagt er nu toch al een heel seizoen niet in om zijn ploeg een constant niveau te laten halen", wijst hij naar de Deen. "Soms zijn ze echt heel goed - daarvoor hebben ze ook een kwaliteitsvolle kern - maar individueel of collectief zit er geen constante in."

Poll: Denk jij dat Priske het seizoen zal uitdoen?

TAGS  I  Antwerp  I  STVV  I  KV Mechelen

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024