Yari Verschaeren laat Anderlecht-fans opschrikken met transferuitspraken

Yari Verschaeren laat Anderlecht-fans opschrikken met transferuitspraken
Zaterdag 19 februari 2022 - 14:00   I   door Redactie

Yari Verschaeren is één van de publiekslievelingen in Anderlecht. Dat hoeft niet te verbazen, want hij is een rasechte Neerpede-boy. Vrijdag werd nog maar eens duidelijk hoezeer ze in hem geloven.

Verschaeren speelde altijd al met het rugnummer 51, maar vanaf dit weekend zal hij met het nummer 10 spelen. "Het moet me een boost geven om nog meer te geven. Ik ga mezelf alleszins geen onnodige druk opleggen", zei hij daarover bij Het Laatste Nieuws.

Vincent Kompany kiest de laatste weken steeds voor Verschaeren in de basis. Een teken dus dat hij goed bezig is. Dat moeten andere clubs ongetwijfeld ook gezien hebben. "Ik wil me focussen op voetbal. De rest laat ik aan mijn agent en mijn entourage over", aldus Verschaeren bij La Capitale.

Het WK in Qatar wordt een belangrijke factor voor de middenvelder. "Dit is ongetwijfeld iets om rekening mee te houden. Het zal afhangen van wat ik op dat moment wil doen en van mijn ambities. Nogmaals, ik herhaal, ik zal daar na het seizoen naar kijken", sloot hij af.

Poll: Speelt Verschaeren volgend seizoen nog bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024