Opeens grote zorgen rond publiekslieveling en smaakmaker Noa Lang bij Club

Opeens grote zorgen rond publiekslieveling en smaakmaker Noa Lang bij Club
Maandag 14 februari 2022 - 11:30   I   door Redactie

Eén maand geleden behoorde hij nog tot de absolute favorieten voor de Gouden Schoen, vandaag is Noa Lang helemaal weggezakt bij Club Brugge.

Dan mag dan verschillende oorzaken hebben, de Lang die we tegen Charleroi aan het werk zagen, was onherkenbaar. IJverig, dat wel, maar hij kon te weinig acties maken waaruit gevaar ontsproot. Zo wacht hij nog op zijn eerste goal onder de nieuwe coach.

"Noa is niet fit. Dat is eraan te zien en daar moet hij aan werken", liet Schreuder na de match verstaan voor de camera's van Eleven Sports. Feit is dat Lang natuurlijk een coronabesmetting achter de rug heeft en dat had er vorig seizoen bij hem ook al serieus ingehakt.

Maar los daarvan verloor de flankaanvaller zich sinds de Gouden Schoen te veel in emoties zowel op als naast het veld en concentreerde hij zich te weinig op het voetbal. In die mate dat ze zich bij Club Brugge toch zorgen maken.

Play-offs

Dat het wel eens lang zou kunnen duren tegen dat hij opnieuw de grote vorm te pakken heeft. Te lang om nog meer puntenverlies te voorkomen. Al is er natuurlijk het voordeel dat de play-offs nog veraf zijn. Hopelijk voor Lang en Club is het dan nog niet te laat.

Poll: Denk je dat we nog voor de play-offs de beste Lang te zien krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024