Hein Vanhaezebrouck en Gent nemen wraak op Sinan Bolat: "Neen, toch!"

Hein Vanhaezebrouck en Gent nemen wraak op Sinan Bolat:
Maandag 14 februari 2022 - 08:30   I   door Redactie

Bij AA Gent zullen spelers nu wel twee keer nadenken vooraleer ze het hard spelen. Want met de opstandige Sinan Bolat wordt nu een voorbeeld gesteld.

De doelman probeerde in de wintermercato een vertrek te forceren naar Turkije door zich onder meer ziek te melden, maar dat pakte niet bij de Buffalo's. En nu krijgt Bolat de rekening gepresenteerd. Hij is gedegradeerd tot tweede doelman na Davy Roef.

Die kreeg na Club Brugge vorige week nu tegen Eupen zijn tweede basisplaats op rij. "Vorige week had ik maar één keeper en hij heeft dat goed gedaan", aldus Hein Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws. "Waarom zou ik hem er dan uit zetten?"

Dat Bolat al een heel seizoen op een deftig niveau keept, is voor hem geen argument. "Ja, maar er zijn ook andere dingen die meespelen", gaf de trainer toe. Waarna hij de journalisten op zijn gekende manier een vergelijking probeerde voor te schotelen.

Tegen je baas

"Stel dat jij tegen je baas zegt: 'Ik kom niet vandaag, want ik ben aan het solliciteren bij een andere krant'. Gaat die dan de volgende dag zeggen dat je het grootste stuk in de krant mag maken? Neen, toch!" Bolat is er vet mee.

Poll: Vind je dat Vanhaezebrouck gelijk heeft?

TAGS  I  Eupen  I  AA Gent

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024