'AA Gent moet met diepe schaamte toegeven: "Dronken en vier auto's geramd"

'AA Gent moet met diepe schaamte toegeven:
Maandag 31 januari 2022 - 16:30   I   door Redactie

De voetbalwereld lijkt aan een grondige opkuisbeurt toe. Want er is niet alleen operatie Propere Handen, er komen ook steeds meer incidenten van prominente club-bestuurders met dronken rijden naar buiten.

Zo werd recent bekendgemaakt dat naast Club Brugge-CEO Vincent Mannaert ook Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute al meermaals veroordeeld werd voor dronken rijden. Niet één of twee keer, maar samen zeven keer (!). Recidivisme dus.  

En nu meldt Het Nieuwsblad dat ook AA Gent een gelijkaardig verhaal heeft. Gunther Schepens (48), tegenwoordig adviseur spelersbeleid en rekrutering van de jeugd bij de Buffalo's, heeft zondagavond in Wetteren immers onder invloed een ongeval veroorzaakt.

"Hij reed daarbij drie geparkeerde wagens aan. Een vierde auto werd tegen een huisgevel geduwd en is total loss", schrijft de krant. "Zijn rijbewijs werd vijftien dagen ingetrokken na een positieve ademtest." En ook hier is recidivisme in het spel. 

Twee keer op één nacht

Want onlangs nog maar kreeg de ex-Rode Duivel een rijverbod van drie maanden en een fikse geldboete opgelegd nadat hij twee keer op één nacht door de politie betrapt werd met te veel alcohol achter het stuur.

AA Gent-woordvoerder Patrick Lips bevestigde het voorval tegenover Het Nieuwsblad, maar wou verder niets kwijt over de omstandigheden. Schepens woonde zondagmiddag nog de wedstrijd Gent - Antwerp bij, waar hij volgens getuigen in dronken toestand vertrok.

Poll: Vind je dat AA Gent moet ingrijpen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024