Razende Benito Raman laat bom ontploffen bij Anderlecht: "Dit is onaanvaardbaar"

Razende Benito Raman laat bom ontploffen bij Anderlecht:
Zondag 30 januari 2022 - 16:29   I   door Redactie

In voetbal is het simpel: wie aan spelen toekomt is tevreden, wie dat niet doet ontevreden. Maar voor sommigen is zelfs een invalbeurt niet goed genoeg.

Zoals Benito Raman. Tegen Union moest de flankaanvaller opnieuw op de bank starten, al mocht hij al iets na het uur invallen. Maar dat kon de frustratrie over zijn bankzittersstatuut niet wegnemen. Dat bleek uit zijn uithaal bij Het Laatste Nieuws.

"De coach beslist wie start en die keuze moet je accepteren. Maar na een tijd komt dat wat harder aan", kon hij zich niet langer houden. "Iedereen ziet dat ik heel gefrustreerd ben. Het werkt nu eenmaal in mijn nadeel dat ik vaak beslissend ben als ik inval."

"Maar na een bepaalde tijd wil je ook starten. Vandaag zat ik opnieuw op de bank... Intern zullen we toch eens kijken met het management wat we gaan doen. Deze situatie is voor mij niet aanvaardbaar", haalde hij zwaar uit.

Transfer

Maandag om middernacht sluit de transfermarkt, dus... "Het is de bedoeling om hier nog even te zitten", stuurde Raman niet aan op een wintertransfer. "Maar als het zo doorgaat tot het einde van het seizoen, heeft het geen zin om te blijven. Ook anderen willen meer spelen."

Poll: Snap je de uithaal van Raman?

TAGS  I  Union  I  Anderlecht

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024