Gilles De Bilde is keihard voor Anderlecht: "Dáárom geen titelkandidaat"

Gilles De Bilde is keihard voor Anderlecht:
Zaterdag 29 januari 2022 - 22:30   I   door Redactie

Anderlecht staat momenteel vierde en is dus in de running voor de Champions' Play-off. Paars-wit wordt gezien als een outsider voor de titel, maar daar gelooft Gilles De Bilde niet echt in.

Uiteraard heeft dat gedeeltelijk ook te maken met de prestaties van leider Union, maar volgens De Bilde heeft Anderlecht zelf ook een probleem. Om te beginnen heeft hij het over het gebrek aan versterkingen in de winter. Veel geld is er niet, dus is het ook logisch dat er geen inkomende transfers gebeurden.

"Echte versterking konden we niet verwachten in januari, hoewel ze op sommige posities niet zou misstaan", aldus De Bilde bij Het Laatste Nieuws. Vooral op de rechtsachter heeft Anderlecht een probleem. "Met alle respect voor Sardella: hij haalt niet hetzelfde niveau als Murillo."

"Ik vind niet dat Anderlecht een uitgebalanceerde kern heeft", zei de ex-speler van paars-wit. "Anders zouden ze niet nog steeds in de situatie zitten waarbij ze moeten vechten voor elk punt. Daarom zie ik in Anderlecht ook geen volwaardige titelkandidaat."

Poll: Is Anderlecht een titelkandidaat?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024