Dost doet verrassende onthulling over gesprek met Schreuder: "Dat is de grap"

Dost doet verrassende onthulling over gesprek met Schreuder:
Zondag 23 januari 2022 - 16:08   I   door Redactie

Bas Dost is helemaal terug. De Nederlander was onder Philippe Clement naar het achterplan verdwenen, maar geniet onder zijn landgenoot Alfred Schreuder opnieuw het vertrouwen.

Tegen STVV opende hij vorige week zijn rekening in de terugronde met één doelpunt. En zondag tegen Standard deed hij er nog eens twee bovenop. Dus vraagt iedereen zich af welke diepgaande gesprekken Schreuder nu precies gehad heeft met Dost.

Toen hem die vraag voor de camera's van Eleven Sports gesteld werd, kwam de boomlange aanvaller echter met een verrassend antwoord. "De grap is dat ik eigenlijk heel weinig met de trainer gesproken heb", aldus Dost.

"Ik heb gewoon aangegeven dat mijn doelstelling is om alles te geven en heel veel plezier te hebben. En aan de hand daarvan is het aan hem om van mij gebruik te maken of niet. Daar heeft hij kort op gereageerd."

Kort

"Net zoals hij daarna nog kort wat dingen meegaf. Meer is het nog niet geweest." Blijkbaar verstaan de beide landgenoten elkaar dus uitstekend zonder daar veel uitleg bij te moeten geven. Geen woorden, maar daden: dat past perfect bij Club Brugge.

Poll: Vind jij dat een trainer veel moet spreken met zijn spelers?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024