Gefrustreerde Bas Dost trapt na naar Philippe Clement: "Dát moet je hem vragen"

Gefrustreerde Bas Dost trapt na naar Philippe Clement:
Maandag 10 januari 2022 - 14:15   I   door Redactie

De komst van een nieuwe trainer zorgt altijd voor verschuivingen. Voor de ene speler is het een goede zaak, voor de andere een slechte zaak. Al moet Bas Dost niet twijfelen naar welke kant de slinger voor hem doorslaat.

Want onder Philippe Clement was de Nederlandse spits - op een opflakkering na - volledig uit beeld verdwenen. "Voor mij kan het alleen maar beter, ja", vertelde hij tegen de NOS. "Een jaar geleden kwam ik hier toe. Ik speelde alles en we werden kampioen, dus dan was er natuurlijk euforie."

"Zo begin je dan ook aan het nieuwe seizoen, maar dan werd er na drie wedstrijden besloten dat ik eruit moest en vanaf dat moment heb ik heel weinig gespeeld. Waaraan dat lag? Ja, zeg het maar. Je kan dat aan de speler vragen, maar ook aan de trainer", wijst hij naar Clement.

"Ik heb de hele tijd m'n stinkende best gedaan en gehoopt op m'n kansen", vervolgt hij. "Ik heb er nog een paar gekregen en dan heb ik ook het één en ander laten zien, maar het mocht niet baten. Het was vervelend, maar nu is er weer een nieuwe situatie en we gaan het zien."

Poll: Vind jij dat Clement Dost meer had moeten laten spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Karlsruher  I  Puskas Academy

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024