'Anderlecht voert opeens onverwachte en drastische transferwijziging door'

'Anderlecht voert opeens onverwachte en drastische transferwijziging door'
Maandag 10 januari 2022 - 09:00   I   door Redactie

Anderlecht is klaar voor de terugronde. Daar zijn ze ook bij de recordkampioen zelf van overtuigd. Zeker na de twee opeenvolgende zeges in de oefenmatchen van zondag. En dat heeft ook gevolgen voor de transferplannen.

Belangrijker dan de 2-0 en 3-0-overwinningen tegen respectievelijk Westerlo en Zulte Waregem waren voor Anderlecht de beschikbare spelers die op het veld te zien waren en dan vooral achterin. En op dat vlak viel er uitstekend nieuws te rapen.

In de eerste plaats is immers Hannes Delcroix terug, hij speelde tot eenieders tevredenheid een helft tegen Zulte Waregem. Daarnaast toonde ook youngster Zeno Debast zich. En ook Killian Sardella, die eindelijk al afgeschreven was, liet zich met een basisplaats tegen Essevee zien.

SudPresse meldt nu verrassend dat er van een vertrek van de 19-jarige back plotsklaps geen sprake meer is. Vincent Kompany zou te veel belang hechten aan diens polyvalentie, naast het gegeven dat Sardella als vervanger van Michael Murillo kan optreden als die weg is met de nationale ploeg.

Poll: Vind je dat Sardella moet blijven?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024