Ruud Vormer kan zijn ogen niet geloven na ommezwaai: "Verschrikkelijk"

Ruud Vormer kan zijn ogen niet geloven na ommezwaai:
Maandag 10 januari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Nieuwe bazen, nieuwe wetten. En dat zullen ze bij Club Brugge geweten hebben. Want de nieuwe trainer Alfred Schreuder zal blauw-zwart er in de terugronde volledig anders laten uitzien.

En dat heeft vooral verstrekkende gevolgen voor... Ruud Vormer. Al is het deze keer wel in positieve zin, want Schreuder heeft het duidelijk wel gewonnen voor zijn landgenoot. "Ruud is een grote naam en een grote speler, die hier al veel heeft gewonnen", tekende Het Laatste Nieuws recent op.

Maar de krant weet nog wel meer: "Ziedaar het vertrouwen van z'n nieuwe coach, die op stage al snel besliste om hem een rijtje lager uit te spelen. Op training én in de laatste oefenmatch. Nieuw is het bovendien niet. Vormer werd opgeleid als verdedigende middenvelder."

Zo brak hij inderdaad ook door in Nederland. Tot Michel Preud'homme in hem de ideale '8' (rechtermiddenvelder, red.) zag voor Club Brugge, met zijn loopvermogen en infiltraties. "Op z'n 33ste is de cirkel dus weer rond", besluit Het Laatste Nieuws.

Apart

En Vormer zelf? Die kan amper geloven dat het (voetbal)leven hem opnieuw toelacht. Want... "De laatste maanden heb ik een verschrikkelijke tijd gehad. Het was apart. En lastig", gaf de Nederlander zaterdag toe. "Maar ik heb me erover gezet."

Poll: Denk je dat Vormer een meerwaarde is als verdedigende middenvelder?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024