'Hein Vanhaezebrouck dropt bom en spreekt over vertrek bij AA Gent'

'Hein Vanhaezebrouck dropt bom en spreekt over vertrek bij AA Gent'
Zondag 09 januari 2022 - 21:15   I   door Redactie

Samen met Union heeft AA Gent zich ondanks een slechte start tot dé ploeg van de heenronde gekroond. Dat de Buffalo's nog op drie fronten actief zijn is grotendeels het werk van Hein Vanhaezebrouck.

Geen wonder dat AA Gent en dan vooral voorzitter Ivan De Witte zijn hart vasthoudt bij de gedachte dat Vanhaezebrouck de club zou verlaten. Maar nu zijn contract eind juni afloopt, wordt die kans alleen maar groter.

"Het is een mes dat aan twee kanten snijdt", aldus Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws. "Als het tegenvalt na Nieuwjaar, dan zit je niet meer in een goeie positie. Dan hoef je misschien ook niet te blijven. Maar ik ben op een leeftijd gekomen waarop ik daar eerlijk gezegd geen minuut van wakker lig."

"Ik heb nog een contract tot eind juni en ik ga er het maximum proberen uit te halen." De Witte kondigde al aan dat hij in de loop van januari wil samenzitten met zijn trainer. De vraag is alleen of het dan al niet te laat zal zijn.

Opties

"Of een lange termijnproject bij AA Gent mijn eerste optie is? Ik ga daar niet ja of neen op antwoorden. Alles is een optie, tenzij je jaar na jaar slecht bezig bent. Dan gaan de opties op den duur stoppen. Maar ik denk dat er in mijn geval altijd opties zijn."

Poll: Denk je dat Vanhaezebrouck volgend seizoen nog trainer is van AA Gent?

TAGS  I  AA Gent

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024