Anderlecht-supporters boycotten bekerwedstrijd tegen KV Kortrijk

Anderlecht-supporters boycotten bekerwedstrijd tegen KV Kortrijk
Dinsdag 14 december 2021 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht neemt het volgende week donderdag om 18u op tegen KV Kortrijk in de Croky Cup. De Ultra's van Anderlecht hebben in een officieel statement verklaard dat ze de wedstrijd zullen boycotten.

Die boycot komt er omdat ze het niet eens zijn met het tijdstip waarop de match afgetrapt zal worden: "Het is met spijt in het hart, maar volledig overeenkomstig met onze principes. Wij, Mauves Army 2003, boycotten de bekerwedstrijd."

"De personen die dit uur beslist hebben, hebben duidelijk nog nooit Brussel doorkruist tijdens de spitsuren en gaan er waarschijnlijk vanuit dat supporters geen beroep uitoefenen of geen andere verplichtingen hebben dan naar het voetbal te gaan", schrijven ze.

Dat betekent dat niemand van de supportersgroep aanwezig zal zijn en er zal ook geen animatie voorzien worden. Ze vinden duidelijk dat er geen rekening wordt gehouden met de werkende mens.

Update

De Anderlecht-supporters krijgen gehoor van de Pro League. Dinsdagavond maakte de Pro League bekend dat het aanvangsuur verplaatst wordt naar 18u45.

Poll: Terechte kritiek van de Anderlecht-supporters?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024