Wesley Sonck: "De VRT is dat te weten gekomen en het is echt absurd"

Wesley Sonck:
Zondag 19 september 2021 - 13:00   I   door Redactie

Wesley Sonck, tegenwoordig aan de slag als analist, blijkt een enorme fan te zijn van FC De Kampioenen. Hij heeft zelfs met enkele anderen een WhatsApp-groepje.

“Ik ben ‘De Kampioenen’ altijd goed blijven vinden!”, zegt Wesley in HUMO. “Net als veel voetballers, trouwens. Onder meer bij de nationale ploeg toen ik er nog speelde – Jan Vertonghen heeft ook altijd veel gekeken."

“En je weet misschien dat ik ook deel uitmaak van een ‘Kampioenen’-whatsappgroepje met onder meer Guga Baúl en Niels Destadsbader, waarin we af en toe weetjes uitwisselen. RINO, heet ons groepje, kort voor Regionaal Instituut voor Nijverheidsopleiding”, geeft Sonck aan.

"Ik weet er absurd veel van"

Sonck zal aan bod komen in 'Voor Altijd Kampioen', een docureeks over 'FC De Kampioenen'. Enfin, bij de VRT zijn ze dat van dat whatsappgroepje te weten gekomen”, zegt Wesley. “En omdat ik toch veel op de VRT ben om het voetbal te becommentariëren, hadden ze me gevraagd of ik niet wilde meewerken.”

“Ze zijn me dan een aantal vragen beginnen te stellen over ‘De Kampioenen’, en wat bleek? Ik weet er toch wel héél veel van af. Absurd veel, zelfs", aldus Sonck.

TAGS  I  Wesley Sonck

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024