'Fans vallen van stoel: Anderlecht schotelt verschoppeling nieuw contract voor'

'Fans vallen van stoel: Anderlecht schotelt verschoppeling nieuw contract voor'
Vrijdag 10 september 2021 - 14:00   I   door Redactie

De wegen van Anderlecht zijn ondoorgrondelijk. In een poging om opnieuw aansluiting te maken bij de top weten ze soms van geen hout pijlen te maken. Zeker niet op transfervlak.

Zoals nu met Isaac Kiese Thelin bijvoorbeeld. De Zweedse aanvaller was eerst totaal overbodig, kreeg vervolgens opnieuw zijn kans, mocht dan weer vertrekken en zou nu finaal toch nog langer kunnen blijven.

Dat is toch wat de spits zelf verkondigt in de Zweedse pers. "Als ik bij Anderlecht wil blijven, kan ik daar blijven", verbaast hij in Aftonbladet. "Ik heb een nieuw contract aangeboden gekregen."

Vertrouwen

Een meer dan opmerkelijke wending. "Er zijn dus geen problemen tussen mij en de club, integendeel, er is vertrouwen tussen mij en Vincent Kompany en de club. Maar we zullen zien wat er gebeurt, een transfer naar het Midden-Oosten is ook niet uitgesloten."

Tegelijkertijd blaast dus ook Kiese Thelin warm en koud. Het is maar de vraag in hoeverre de boomlange aanvaller effectief langer zal blijven of in extremis nog een transfer versiert. De Zweed ligt nog onder contract tot juni 2023.

Poll: Snap jij dat Anderlecht Kiese Thelin een nieuw contract voorschotelt?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024