Transfermarkt: Club-spelers weg voor groot bedrag, Topverdediger voor Anderlecht?

Transfermarkt: Club-spelers weg voor groot bedrag, Topverdediger voor Anderlecht?
Woensdag 23 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge heeft Emmanuel Dennis voor zo'n 4 miljoen euro verkocht aan Watford, waar de Nigeriaan voor 5 jaar getekend heeft.

*Philippe Clement heeft aangegeven dat hij van plan is om nog niet meteen weg te gaan bij Club Brugge. Over een mogelijk vertrek van Kossounou, Lang, Mata en De Ketelaere, zei hij: "Het moeten grote bedragen zijn vooraleer onze sterkhouders zullen vertrekken."

*Lukas Nmecha staat dicht bij een grote transfer naar de Bundesliga. Naast Eintracht Frankfurt trekt vooral Red Bull Leipzig aan zijn mouw.

*Anderlecht is in onderhandeling met Manchester City over een uitleenbeurt van Taylor Harwood-Bellis, een 19-jarige centrale verdediger.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024