Clement schept duidelijkheid over eigen toekomst én vertrekkers bij Club Brugge

Clement schept duidelijkheid over eigen toekomst én vertrekkers bij Club Brugge
Dinsdag 22 juni 2021 - 14:00   I   door Redactie

Landskampioen Club Brugge is aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Mét Philippe Clement als hoofdtrainer en (voorlopig?) ook met dezelfde spelerskern.

Aan het einde van het voorbije seizoen was er even onduidelijkheid over de situatie van Clement. De coach van Club Brugge werd aan een buitenlands avontuur gelinkt, maar bleef finaal op post. "Na drie titels op rij is het logisch dat er wat interesse is”, reageert Clement nu bij Het Laatste Nieuws.

“Ik ken het verhaal van Club Brugge goed, ik weet wat ik hier heb. Ik weet ook hoe de club zich ontwikkelt en wat de positie van Club in Europa is. Er zijn maar een aantal ploegen die mij in verleiding kunnen brengen en dat aantal wordt elk jaar kleiner", is de succescoach duidelijk over zijn toekomst.

Transfers

Nieuwkomers zijn er nog niet bij Club Brugge en de sterkhouders zijn tot dusver allemaal gebleven. Clement maakt zich niet druk. “Vroeger - en zelfs vorige zomer nog - was ik daar veel ongeduldiger in. Je leert er evenwel mee omgaan. Ik weet waar de club mee bezig is, ze betrekken mij bij alles."

"Ons bestuur is ambitieus… en dus probeer ik mij op andere dingen te focussen", gaat Clement verder. Met een eventueel vertrek van zijn sterspelers is de coach ook niet bezig.

Ook al is er interesse voor spelers als Kossounou, Lang, Mata en De Ketelaere, Clement ligt er niet wakker van. “Vandaag zijn we in de situatie waarin we aanbiedingen kunnen weigeren. Het moeten grote bedragen zijn vooraleer onze sterkhouders zullen vertrekken.”

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024