Anderlecht pakt groots uit en strikt Rode Duivel

Anderlecht pakt groots uit en strikt Rode Duivel
Woensdag 16 juni 2021 - 16:30   I   door Redactie

Lukas Nmecha mogen ze dan niet kunnen houden, het is Anderlecht nog altijd menens om volgend seizoen écht weer aan de top mee te strijden. En dus legden ze een Rode Duivel vast tot 2024.

'The Kid is here to stay. Yari speelt nog tot 2024 bij paars-wit.' Met die aankondiging en bijhorend filmpje kondigde Anderlecht aan dat ze het contract van Yari Verschaeren (19) opengebroken hebben met nog eens twee jaar. Een serieus statement.

Het huidige contract liep af in 2022, waardoor hij na afloop van volgend seizoen gratis dreigde te vertrekken. Dat wilden de Brusselaars uiteraard niet zien gebeuren. Los daarvan heeft Verschaeren natuurlijk ook een enorme sportieve meerwaarde.

Hij is dan wel niet op het EK, hij blijft een Rode Duivel in wie Roberto Martínez heel hard gelooft. “Ik ben ontzettend blij dat ik mijn contract bij de club van mijn hart officieel kan verlengen", klinkt het op de Anderlecht-website. "Bij Sporting voel ik me thuis en ik heb ook veel te danken aan de club."

Sleutelrol

"Yari heeft door een aantal ongelukkige blessures moeilijke periodes gekend", aldus sportief directeur Peter Verbeke. "Dat zal hem ook sterker gemaakt hebben. Nu willen we samen een nieuwe stap zetten in zijn ontwikkeling. Zijn potentieel is groot en hij kan een sleutelrol vervullen voor ons het komende seizoen."

Poll: Geloof je dat Verschaeren volgend seizoen opnieuw een sterkhouder kan worden?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024