Kevin De Bruyne krijgt de volle laag in Engeland: "Het zit duidelijk erg diep"

Kevin De Bruyne krijgt de volle laag in Engeland:
Vrijdag 28 mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

Op de vooravond van de Champions League-finale heeft Kevin De Bruyne zich niet bepaald populair gemaakt bij de supporters van zijn gewezen club Chelsea. En dat zal onze landgenoot geweten hebben...

In een interview met The Sun werd De Bruyne gevraagd naar de vorige eindzege van Chelsea in de Champions League. In 2012, toen De Bruyne al onder contract stond bij Chelsea maar nog werd uitgeleend aan KRC Genk, was hij niet aanwezig tijdens de finale.

"Ik was er niet. Ik denk niet dat ze me uitgenodigd hadden”, tekent Het Nieuwsblad op uit het gesprek met The Sun. “Om eerlijk te zijn herinner ik me er niet veel meer van. Soms kijk ik Champions League-finales, maar soms ook niet. Dat hangt van de situatie af. Van deze herinner ik me niet veel meer.”

Fans kwaad

Uitspraken waar de fans van Chelsea zich dood aan ergeren. Zij vinden het maar niets dat De Bruyne zo koeltjes praat over de enige eindzege van de club in 2012. "Het zit duidelijk diep dat hij moest vertrekken bij Chelsea" en "De eindzege van dit jaar zal hij zich wel kunnen herinneren", knipogen de fans van The Blues.

TAGS  I  Chelsea  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  KRC Genk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024