Club Brugge hakt knoop door over toekomst van Philippe Clement

Club Brugge hakt knoop door over toekomst van Philippe Clement
Dinsdag 25 mei 2021 - 08:00   I   door Redactie

Er werd de voorbije dagen en weken druk gespeculeerd over de toekomst van Philippe Clement. De Waaslander leidde Club Brugge naar een tweede titel op rij en geniet buitenlandse interesse. Toch lijkt het erop dat Clement bij Club zal blijven.

Bij Club Brugge hebben ze al beslist en willen ze absoluut door met Clement. "Ik ga ervan uit dat Philippe blijft", vertelde CEO Vincent Mannaert maandagavond in Extra Time. "Hij heeft het schitterend gedaan en heeft nog een overeenkomst. Als hij niet blijft, dan zal dat zijn beslissing zijn. Wij willen hem nog als coach."

Snel om de tafel

De gesprekken tussen Club en Clement volgen snel, zo gaf Mannaert nog mee. "We zitten later deze week nog om de tafel met Philippe." Of we zijn contract gaan openbreken? Dat hebben we nog opengelaten. Het is een groot voordeel dat we elkaar al zo lang kennen."

"We kunnen open met elkaar spreken, met iemand die je nog niet zo lang kent, is dat iets moeilijker. Het voordeel met Philippe is dat het iemand is die elke dag beter wil worden. Dat was zo als speler en dat is ook zo als trainer. Ik zie geen indicatie dat hij weg wil", besloot Mannaert.

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024