Trainer van het Jaar Alexander Blessin verklapt waar hij volgend seizoen traint

Trainer van het Jaar Alexander Blessin verklapt waar hij volgend seizoen traint
Maandag 24 mei 2021 - 22:45   I   door Redactie

Nadat zondagavond met Club Brugge-KRC Genk de Jupiler Pro League werd afgesloten, was het maandagavond tijd voor de Pro League Awards. Daarbij werd ook de Trainer van het Jaar verkozen.

Daarin haalde KV Oostende-trainer Alexander Blessin het van zijn collega's Philippe Clement (Club Brugge) en Vincent Kompany (Anderlecht). Niet geheel onverwacht, want de manier waarop de Duitser de kustploeg bijna naar Europees voetbal coachte dwong respect af.

Dus was het interessantse nog de toekomst van Blessin. Want naar het einde van de competitie toe klonken de geruchten over een vertrek steeds luider. En het leek er sterk op dat de KVO-coach door zich te verspreken een tip van de sluier lichtte.

Toen presentator Aster Nzeyimana hem vroeg of hij het interview niet in het Duits in plaats van het Engels moest afnemen, antwoordde hij letterlijk: "Misschien volgend jaar." Wat dus inhoudt dat hij volgend seizoen nog in België actief zal zijn als trainer.

Topclubs

Of dat dan nog bij KV Oostende is of bij een andere Belgische club is natuurlijk een andere zaak. Want Blessin werd al aan verschillende topclubs gelinkt, waarvan de piste Antwerp de meest logische en geloofwaardige leek.

Poll: Welke ploeg zal Blessin volgend jaar trainen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024