Ongeloof bij kijkers nadat Lang onthult hoe hij zijn blessure opliep: "Say What?!"

Ongeloof bij kijkers nadat Lang onthult hoe hij zijn blessure opliep:
Maandag 24 mei 2021 - 21:30   I   door Redactie

Noa Lang werd maandagavond op de coronaproof Pro League Awards verkozen tot Belofte van het Jaar. Geen nieuws eigenlijk, maar wat hij daarna zei was dat absoluut wel.

De Brugse flankaanvaller haalt het voor ploegmaat Charles De Ketelaere en Anderlecht-smaakmaker Anouar Ait El Hadj. "Het was een heel mooi jaar, maar ik kan nog altijd beter", reageerde hij.

Toen presentator Aster Nzeyimana begon over het titelfeest, gaf Lang toe dat er best stevig gefeest was. "Mijn stem is nog steeds een beetje weg." Vervolgens opperde Nzeyimana letterlijk dat Lang er ook een blessure aan had overgehouden.

"Dat klopt, ja. Ik kan daardoor helaas niet naar het EK, dus dat is wel balen." Dat betekent dat Lang het scheurtje in de hamstrings dus niet in de match op Anderlecht of op het trainingsveld opliep, maar wel tijdens het titelfeest donderdagnacht.

Ongeloof

Op sociale media werd die onthulling op ongeloof onthaald. Velen vonden het niet kunnen dat de Nederlander zo onprofessioneel te werk gegaan was, ook al ging het dan om een titelviering.

Poll: Vind je het kunnen dat Lang geblesseerd raakte tijdens het titelfeest?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024