Paars-wit krijgt topaankoop van 3 miljoen euro in schoot geworpen

Paars-wit krijgt topaankoop van 3 miljoen euro in schoot geworpen
Maandag 24 mei 2021 - 21:00   I   door Redactie

Anderlecht leeft al een tijdje op een tweespalt. Aan de ene kant wil het versterkingen die omzeggens niets kosten, aan de andere kant moet het spelers verkopen om de kas te spijzen. Moet paars-wit dan blij zijn met de terugkeer van Bundu?

Want maandagavond raakte bekend dat FC Kopenhagen de aankoopoptie op Mustapha Bundu (24) niét zal lichten. De flankaanvaller werd tijdens de wintermercato uitgeleend aan de Deense topclub. 

Maar daar kon hij net als bij Anderlecht niet doorbreken. Waardoor FC Kopenhagen hem nu dus terugstuurt naar België. Daardoor loopt Anderlecht een serieuze som mis, maar krijgt het natuurlijk meteen ook een gratis speler bij.

De grote afweging die Vincent Kompany nu moet maken is of hij Bundu volgend seizoen nog een kans zal geven of hij de club opdracht zal geven de Sierra Leoner meteen te proberen verpatsen. Door een verkoop of desnoods een verhuur.

Miscast?

Het blijft ook voor Anderlecht nog altijd een vraag hoe het komt dat Bundu, voor wie maar liefst 3 miljoen euro betaald werd om hem over te nemen van het Deense Aarhus, zo de mist kon ingaan na zijn transfer. Miscast van paars-wit of kwestie van aanpassing? Tijd zal het uitwijzen.

Poll: Zal Bundu deze keer wel een meerwaarde hebben voor Anderlecht volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  FC Kopenhagen

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024