Verloofde Clement met verrassende onthulling: "Dat heeft ons leven beheerst"

Verloofde Clement met verrassende onthulling:
Zondag 23 mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

Dat Club Brugge de titel pakte was niet echt een verrassing, maar door de opgebouwde spanning in play-off 1 viel er bij velen wel een grote last van de schouders. Zo ook bij Isabelle Bauwens, de partner van Philippe Clement.

De toekomstige mevrouw Clement - in september trouwen ze - is niet bepaald gebeten door de voetbalmicrobe, maar deze keer leefde ze wel mee. Al liet ze bijna ook de allesbepalende Anderlecht-Club Brugge aan zich voorbijgaan.

"Eerlijk gezegd heb ik de televisie pas aangezet in minuut 86 - toen het al 2-3 stond", vertelt ze bij Het Laatste Nieuws. "Toen dacht ik: 'oké, nu kan het toch niet meer fout gaan."

"Ik ben nooit zenuwachtig, maar deze play-offs...", vervolgt ze blazend. "Dit waren de twee meest stresserende weken als trainersvrouw. En nochtans ben ik altijd degene die zegt dat het 'maar voetbal' is."

Meegezogen

En toch. "Deze keer werd ik er helemaal in meegezogen. Die spanning bleef duren. Je leeft van wedstrijd naar wedstrijd, alle focus ligt op het voetbal. De titelstrijd heeft een tijdlang ons leven beheerst."

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024