Transfermarkt: Onuachu weg voor 20 miljoen, meteen 2 transfers bij Club?

Transfermarkt: Onuachu weg voor 20 miljoen, meteen 2 transfers bij Club?
Zaterdag 22 mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Colin Coosemans staat op een zucht van een overstap naar Anderlecht. De doelman is einde contract bij AA Gent moet bij paars-wit derde doelman worden.

*Paul Onuachu en Jhon Lucumi vertrekken zo goed als zeker bij KRC Genk. Met hen zijn er afspraken gemaakt over een transfer. Betaalt een geïnteresseerde club de gevraagde transfersom, zal Genk niet moeilijk doen. Genk hoopt op meer dan 20 miljoen euro voor Onuachu.

*Kylian Mbappé zou reeds een akkoord hebben met Real Madrid. Wanneer Mbappé vertrekt bij PSG is nog niet duidelijk. In de zomer van 2022 is de Fransman einde contract.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Er doen geruchten de ronde dat Club Brugge Charles De Ketelaere én Noa Lang gaat kwijtspelen in de zomer.

*Antwerp heeft een bod van 3 miljoen euro uitgebracht op William Pacho. Dat is een 19-jarige verdediger uit Ecuador, die onder contract staat bij Independiente del Valle.

*Alessio Castro-Montes lijkt AA Gent deze zomer te verlaten. De wingback kan rekenen op Spaanse, Russische, Duitse en Italiaanse interesse. Gent is bereid om mee te werken aan een transfer, maar enkel tegen de juiste prijs.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024