Mannaert geeft update over vertrek van Lang, De Ketelaere en Kossounou

Mannaert geeft update over vertrek van Lang, De Ketelaere en Kossounou
Zaterdag 22 mei 2021 - 11:00   I   door Redactie

Het wordt niet simpel voor Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert om de kampioenenploeg van Club Brugge samen te houden. Er wordt langs alle kanten getrokken aan de blauw-zwarte uitblinkers. Spelers als Noa Lang zijn erg 'hot' in het buitenland.

Lang werd recent nog nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar de Premier League. Daar zou Leeds United zomaar eventjes 25 miljoen euro willen betalen voor het goudklompje van Club Brugge. AC Milan is dan weer in de markt voor Charles De Ketelaere.

En dat is nog niet alles, want ook voor Odilon Kossounou ligt een toptransfer in de lijn der verwachtingen. De Ivoriaanse verdediger geniet voornamelijk interesse van Engelse topclubs.

Bij Club Brugge zijn ze niet onder de indruk. In een gesprek met Het Nieuwsblad is CEO Vincent Mannaert duidelijk over een eventueel vertrek van het drietal. "Ik hoor op dit moment over heel wat interesse in onze drie jongeren. Maar een concreet bod is er voor geen van hen binnengekomen."

Champions League

"Het is lang niet zeker dat Lang of De Ketelaere deze zomer vertrekken. We hebben als Club Brugge ook wel iets te bieden: Champions League-voetbal, een uitgebouwd trainingscentrum en stabiliteit. Als manager is het mijn taak die stabiliteit te bewaken", besluit Mannaert.

Poll: Wie van hen zie jij het eerst vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024