'Cristiano Ronaldo voor 25 (!) miljoen op weg naar Premier League'

'Cristiano Ronaldo voor 25 (!) miljoen op weg naar Premier League'
Zaterdag 22 mei 2021 - 10:00   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo (36) lijkt voor een laatste grote transfer te staan. De Portugese vedette begeeft zich naar de exit bij Juventus en zou voor een spraakmakende terugkeer naar de Premier League staan.

Het Spaanse AS  meldt dat Ronaldo op weg is naar Manchester United. CR7 zou zelfs al een gesprek hebben gehad met Ole Gunnar Solskjaer, de huidige manager van The Red Devils. De Noorse trainer zou Ronaldo héél graag naar Old Trafford zien komen.

Om terug te keren naar de club die hem destijds groot heeft gemaakt, zou Ronaldo bereid zijn om fors in te leveren. Bij Juventus verdient de Portugees jaarlijks zo'n 30 miljoen euro. Voor Manchester United, één van de clubs van zijn hart, zou CR7 genoegen nemen met minder.

25 miljoen

Bij Juventus staan ze niet weigerachtig tegenover een vertrek van hun grote vedette. Ronaldo weegt zwaar op het budget en daarom wil Juve de aanvaller zelfs voor een soldenprijs laten gaan. Het bestuur van de Italiaanse grootmacht zou 25 miljoen euro vragen voor Ronaldo. Een koopje, ook al is CR7 al 36.

Poll: Zou jij Ronaldo graag weer in de Premier League zien spelen?

TAGS  I  Juventus  I  Manchester United  I  Real Madrid

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024