Grote onrust bij Club Brugge: "Ruud Vormer staat op ontploffen"

Grote onrust bij Club Brugge:
Zaterdag 15 mei 2021 - 13:00   I   door Redactie

'Club Brugge, kampioen 2020-2021'. Het stond al met potlood in de geschiedenisboeken van de Jupiler Pro League geschreven. Maar in de Champions' play-offs liet blauw-zwart het tot dusver afweten, wat voor flink wat onrust zorgde.

Bestuursleden, staf en spelers: ze liepen er plots allemaal nerveus bij op het oefencomplex in Westkapelle. De angst sloeg hen om het hart. Het zou toch niet gebeuren dat ze de titel alsnog uit handen zouden geven?

De toenenemde druk en onrust, viel de voorbije weken ook af te lezen op het gezicht van Ruud Vormer. "Vormer staat op ontploffen, hé. Ruud vindt het allemaal maar niks", laat journalist Stephan Keygnaert optekenen in Het Laatste Nieuws.

Dubai

"Zou hij het niet tijd vinden om naar het Midden-Oosten te gaan voetballen? Dubai", werpt Keygnaert op. Analist Marc Degryse gaat daar niet mee akkoord. "Dat is niks voor Ruudje", zegt hij. "Die gaat zijn drie kinderen en zijn dokteres toch niet in de steek laten? Vormer zou niet gelukkig zijn in de woestijn."

"Ruud is een liefhebber. Hij moet bij Club blijven. Geld heeft hij genoeg, zijn vrouwtje ook - ze kunnen gerust nog dertig jaar gelukkig leven zonder dat hij poen moet gaan scheppen in Dubai ofzo", besluit Degryse.

Poll: Vind jij dat Ruud Vormer bij Club Brugge moet blijven?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024