Serieuze jackpot voor Club Brugge: ‘Ze mogen rekenen op 30 miljoen’

Serieuze jackpot voor Club Brugge: ‘Ze mogen rekenen op 30 miljoen’
Zaterdag 15 mei 2021 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge kan de titel ruiken. Zondag kan blauw-zwart zich voor het tweede jaar op rij - en voor de derde keer in vier seizoenen - tot kampioen van België kronen. Een huzarenstukje dat Club op financieel vlak geen windeieren legt.

Volgens Het Laatste Nieuws mag Club Brugge zich in het geval van een nieuwe landstitel rijk rekenen. Het zou immers 30 miljoen euro opstrijken als het zich wederom plaatst voor de groepsfase van de Champions League. En daar ziet het nu dus wel echt naar uit.

In volle coronatijden is zo'n smak geld ook bij Club Brugge erg welkom. Ondanks alle successen van de voorbije jaren, heeft ook blauw-zwart het dezer dagen niet makkelijk. Door de coronacrisis liep Club flink wat inkomsten mis. De 30 miljoen van de Champions League zal de pijn alleszins wat verzachten.

Nieuwe spelers

Een deel van het geld zal Club Brugge straks aanspreken om nieuwe spelers mee te halen. Al gaan Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert het geld ook niet door deuren en ramen naar buiten gooien. Ze beheren Club Brugge al jaren als een goede huisvader en dat beleid willen ze aanhouden.

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024