'Igor de Camargo (38) maakt mogelijk nog érg verrassende transfer in België'

'Igor de Camargo (38) maakt mogelijk nog érg verrassende transfer in België'
Zaterdag 15 mei 2021 - 11:30   I   door Redactie

Hij heeft inmiddels 38 lentes op de teller staan, maar Igor de Camargo weet van geen ophouden. De Braziliaanse Belg is nog niet versleten en wil graag nog even doorgaan als speler. Het is wel niet duidelijk of hij ook volgend seizoen nog bij KV Mechelen zal spelen.

La Capitale meldt dat de onderhandelingen tussen KV Mechelen en de Camargo momenteel muurvast zitten. Malinwa deed de Camargo een voorstel tot contractverlenging, maar de spits legde dat vrijwel onmiddellijk naast zich neer.

De Camargo was naar verluidt niet echt te spreken over het aanbod van de clubleiding. Hij is teleurgesteld dat KV Mechelen hem geen interessanter voorstel deed. De gesprekken liggen stil en het is niet eens zeker of ze nog opnieuw worden opgestart.

Terug naar Luik?

De 38-jarige de Camargo denkt nog niet aan stoppen en dus zou het kunnen dat hij in de zomer andere oorden opzoekt. De aanvaller wil in België aan de slag blijven en enkele eersteklassers tonen belangstelling in zijn diensten. Zo is er al sprake van een mogelijke overstap naar promovendus Seraing.

Dit seizoen verscheen de Camargo in veertien competitiewedstrijden aan de aftrap bij KV Mechelen en moest hij zestien keer invallen. Ondanks het feit dat hij pendelde tussen basis en bank was hij toch nog goed voor negen doelpunten.

TAGS  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Standard  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024