‘Aster Vranckx via Wolfsburg mogelijk naar deze Belgische topclub’

‘Aster Vranckx via Wolfsburg mogelijk naar deze Belgische topclub’
Zaterdag 15 mei 2021 - 07:30   I   door Redactie

Aster Vranckx (18) ruilt KV Mechelen na afloop van dit seizoen in voor VfL Wolfsburg. De vraag is of de beloftevolle middenvelder klaar is om een basisplaats op te eisen bij een subtopper uit de Bundesliga.

Er gaan nu al stemmen op dat het geen slecht idee zou zijn om Vranckx nog een seizoen in de Jupiler Pro League te laten voetballen. Vranckx kende een moeilijk seizoen en er zijn twijfels of hij nu al klaar is om bij Wolfsburg mee te draaien.

Bij Wolfsburg zouden ze daarom overwegen om Vranckx een seizoen - misschien zelfs twee - uit te lenen aan een Belgische topclub. Dat melden bronnen rond de Duitse club.

Naar Genk?

Zo'n scenario zou de betrokken partijen goed kunnen uitkomen. In Duitsland klinkt het dat KRC Genk wel voor dergelijke constructie te vinden is. De Limburgers maakten tijdens de voorbije mercato's jacht op Vranckx, maar visten achter het net.

Mocht Genk de 18-jarige Vranckx nu kunnen huren, zou het toch nog plezier kunnen beleven aan de jonge Belg. Van een akkoord of deal is er nog lang geen sprake. Ook Anderlecht en Club Brugge aasden in een recent verleden op Vranckx, maar zij zouden nu niet meer concreet zijn.

TAGS  I  KV Mechelen  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Wolfsburg

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024