‘Erling Haaland heeft beslist en maakt shocktransfer van 135 miljoen euro’

‘Erling Haaland heeft beslist en maakt shocktransfer van 135 miljoen euro’
Vrijdag 19 maart 2021 - 18:30   I   door Redactie

Dat Erling Haaland (20) een fenomeen is, weet iedereen ondertussen al. De Noor scoort bij Borussia Dortmund aan de lopende band, maar lang zullen ze in het Signal Iduna Park niet meer kunnen genieten van hun goudklompje. Haaland wil weg. Na dit seizoen al.

Britse en Spaanse media melden dat Haaland van plan is om de deur bij Borussia Dortmund achter zich dicht te trekken. Chelsea en Manchester City trokken hevig aan de mouw van Haaland, maar die heeft op dit moment in zijn carrière geen trek in een overstap naar de Premier League.

Haaland wil koste wat het kost naar Real Madrid, dat eveneens erg geïnteresseerd is in de diensten van de doelpuntenmachine. De onderhandelingen lopen en gaan de goeie kant uit. Volgens enkele Spaanse bronnen zou Haaland voor zomaar even 135 miljoen euro naar Real trekken.

Ronaldo

Dat zou meteen ook betekenen dat Real Madrid zijn interesse in Cristiano Ronaldo (36) laat varen. Even leek CR7 terug te keren naar Santiago Bernabéu, maar bij Real zetten ze liever in op de komst van de veel jongere Haaland. Ook al moet de Noor een pak meer kosten.

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Chelsea

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024