Clement steeds meer onder vuur bij Club: "Dat kun je je toch niet voorstellen"

Clement steeds meer onder vuur bij Club:
Woensdag 09 december 2020 - 18:00   I   door Redactie

Zoals dat vaak gaat, wordt na een uitschakeling gezocht naar mogelijke oorzaken. Bij de exit van Club Brugge in Rome, werd in eerste instantie naar de spelers gekeken, maar ook Clement blijft kritiek krijgen.

Het is met name de wissel van Noa Lang die Clement heel kwalijk genomen wordt. Gewezen Oranje-international Rafael van der Vaart, tegenwoordig analist bij Ziggo Sport, verwoordde het zo: "Je moet je dus voorstellen, dan ben je trainer, kom je met tien man, en dan haal je je beste speler eruit. Dat is toch gek? Ik vind dat gek. Dan denk je: misschien meer spelers die verdedigend wat kunnen, maar je moet wel winnen."

Ook de Belgische kranten begrepen er niets van. "De gemiste wissel van Sobol kunnen we niet op de rekening van Clement schrijven. Maar de wissel die hij nadien doorvoerde, deed wél vragen rijzen", schreef Het Nieuwsblad. "Lang was tot dat moment de speler met meeste en beste ideeën en lag aan de basis van de 1-1. Toch haalde de Club-trainer hem naar de kant."

'Arme Noa'

In Het Laatste Nieuws klonk het zo: "Arme Noa. Had je nu niemand anders kunnen wisselen, coach? Net hij die van niets iets kan maken. Die kan dribbelen met zijn ogen dicht." Neen, dit is een wissel die Clement nog lang kan achtervolgen. Bij kwalificatie had niemand er een zaak van gemaakt, maar nu dus wel.

Poll: Had Club mét Noa Lang in de ploeg zich wel kunnen kwalificeren?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024