'Romelu Lukaku kapot na schokkende uitspraken in aanloop Inter-Shakhtar

'Romelu Lukaku kapot na schokkende uitspraken in aanloop Inter-Shakhtar
Woensdag 09 december 2020 - 20:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku zit in de vorm van zijn leven. Zelf rekent hij zich tot de vijf beste spitsen ter wereld, maar daar is niet iedereen van overtuigd. Om dat duidelijk te maken gebruiken sommigen wel erg grof taalgebruik.

Met name Antonio Cassano, gewezen aanvaller van Real Madrid, AC Milan én Inter. Bij Bobo TV, het sociale mediakanaal van die andere Italiaanse ex-spits Christian Vieri, counterde hij de gastheer. Waar Vieri de Rode Duivel bestempelde als de beste aanvaller ter wereld, beter dan Lewandowski, Kane en Suarez, ging Cassano zwaar door.

"Lukaku staat voor mij niet eens in de top vijf", klonk het. "Op fysiek vlak is hij een beest, maar daar stopt het ook. Elke bal die hij controleert springt 50 meter verder, hij heeft twee kabeljauwen als voeten. Hij heeft nul titels gewonnen. Fysiek is hij zeer sterk, maar eens dat wegvalt, zal hij niet meer uit de verf komen."

Erkenning

En dat allemaal aan de vooravond van de o zo belangrijke Champions Leaguematch van Inter tegen Shakhtar Donetsk. Omdat Lukaku iemand is die al zijn hele carrière smacht naar erkenning, kan verwacht worden dat de spits kapot is na dergelijke provocerende uitspraken. Zeker omdat ze van weinig respect getuigen. Maar onze landgenoot kennende zal hij die frustratie maar op één maar willen wegwerken: op het veld.

Poll: Moet Lukaku reageren op de uitspraken van Cassano

TAGS  I  Inter

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024