Anthuenis: "Uit die hoek verwacht ik nog versterkingen"

Anthuenis:
Maandag 31 oktober 2016 - 16:10   I   door Redactie

Lokeren zette afgelopen week zijn coach Georges Leekens op straat. Runar Kristinsson werd zijn opvolger maar ook hij kon niet voor een zege zorgen tegen Eupen.

Lokeren kon tegen Eupen ondanks het uitblijven van een zege terugblikken op een degelijke wedstrijd. De spelers lieten me een mentaal sterke indruk na. Maar om conclusies te trekken over het functioneren van de nieuwe coach Runar Kristinsson die de ontslagen Georges Leekens is komen vervangen is het te vroeg", oordeelt Anthuenis in De Zondag. "Als speler was hij een topper, maar als trainer moet hij nog veel bewijzen. Maar een voordeel alvast is dat hij de club goed kent en er veel landgenoten terugvindt, aangezien assistent Vidarsson een IJslander is, net als spelers Skulason en Ingason." 

"De opdracht is sowieso niet eenvoudig voor Kristinsson. De verschillen onderaan het klassement blijven miniem. Al is het wel een voordeel dat hij in Scandinavië veel spelers kent. Uit die hoek verwacht ik enkele versterkingen tijdens de wintertransferperiode.”

TAGS  I  Lokeren  I   Aimé Anthuenis  I   Runar Kristinsson

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024