Anderlecht komt met erg verrassend nieuws over Kara Mbodji

Anderlecht komt met erg verrassend nieuws over Kara Mbodji
Maandag 06 februari 2017 - 18:41   I  

Kara Mbodji leek Anderlecht serieus in de problemen te brengen. Hij had zijn zinnen gezet op een operatie, waardoor Anderlecht met nog minder verdedigers had komen te staan.

Het Nieuwsblad weet nu dat die operatie nog uitgesteld kan worden. De Senegalees heeft last van de knie, maar de operatie zal nu plaatsvinden op een later - en meer geschikt - tijdstip. Hij trainde bovendien vandaag voor het eerst weer mee bij Anderlecht. Vrijdag ontbrak hij nog tegen Lokeren omdat hij net was teruggekeerd van de Afrika Cup. Volgende week zondag zou hij weer inzetbaar moeten zijn. Dan ontvangt Anderlecht thuis Zulte Waregem.

Anderlecht had nog meer nieuws. De club kon aankondigen dat Kara een nieuw contract heeft ondertekend, ondanks dat een transfer in extremis nog afsprong. "Dit is een grote blijk van respect. RSC Anderlecht heeft eerbied voor mijn prestaties en vertaalde dit in een verbeterd contract. Ik zal mij zoals altijd met hart en ziel inzetten om onze objectieven te bereiken”, reageerde Kara.

TAGS  I  kara mbodji  I   anderlecht

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024