'PSG mikt op spraakmakende ruildeal met Neymar, Real schrikt zich rot'

'PSG mikt op spraakmakende ruildeal met Neymar, Real schrikt zich rot'
Donderdag 15 augustus 2019 - 11:30   I   door Redactie

Paris Saint-Germain heeft zich neergelegd bij een vertrek van Neymar. De Braziliaan wil weg en het bestuur van PSG zal meewerken aan een deal. Alleen zijn de Fransen niet van plan om veel water bij de wijn te doen.

PSG zat eerder deze week al rond de tafel met Barcelona. Beide partijen onderhandelden enkele uren over Neymar, maar van witte rook is nog geen sprake. Bovendien speelt PSG het handig.

De Fransen zijn op de hoogte van de interesse van Real Madrid en spelen de interesse van Barça's eeuwige rivaal zo goed mogelijk uit tijdens de onderhandelingen over Neymar.

PSG droomt van Vinicius

Bovendien zou PSG het niet eens zo erg vinden mocht Neymar uiteindelijk in Madrid belanden. Volgens AS mikt PSG zelfs op een spraakmakende ruildeal met Real. Zo zou de Franse landskampioen aan De Koninklijke laten weten hebben dat een vertrek van Neymar bespreekbaar is als Vinicius Junior in de deal wordt betrokken.

Bij Real Madrid zien ze dat echter niet meteen zitten. Voorzitter Florentino Perez ziet in de nog steeds maar 19-jarige Vinicius een potentiële ster. Bij Real zouden ze liever Luka Modric, Gareth Bale, Mariano Diaz en/of James Rodriguez in een ruildeal betrekken. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Wie is volgens jou de beste?

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid  I  Barcelona

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024