Clement: “Ik ben ontgoocheld in de supporters, dit had ik niet verwacht”

Clement: “Ik ben ontgoocheld in de supporters, dit had ik niet verwacht”
Donderdag 13 december 2018 - 19:30   I   door Redactie

Philippe Clement heeft vanavond zijn manschappen op scherp gezet. KRC Genk heeft met Sarpsborg 08 een haalbare kaart om dat ene puntje te kunnen pakken, maar de coach wou niet op de feiten vooruitlopen.

De Noorse subtopper kon al eens drie punten afsnoepen van KRC Genk, in eigen huis, dat kan Clement zich nu niet meer veroorloven. “Sarpsborg heeft wel heel specifieke kwaliteiten, vooral op fysiek vlak. Ze slagen er ook goed in om die kwaliteiten uit te spelen. We hebben zeker respect voor deze tegenstrevers en zijn er op voorbereid om hun sterke punten te ondervangen”, vertelt Clement aan Het Belang van Limburg.

“Ik reken daarbij ook wel op de steun van ons publiek. Het is jammer dat slechts 12.000 tickets verkocht werden, ik hoopte dat er daar toch nog veel bijkomen. Ik hoorde onze fans vorig seizoen smeken om een Europees ticket. Dan was het leuk geweest  mocht voor zo'n finale, een wedstrijd van alles of niets, het stadion goed gevuld zijn.”

Gelukkig voor Clement lijkt de 12e man vanvond genoeg zijn werk te doen. Genk kon namelijk al zeer snel op een 2-0 voorsprong komen tegen Sarpsborg.

Poll: Vind je het vreemd dat er 'zo weinig' belangstelling is voor Europese wedstrijden?

TAGS  I  KRC Genk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024