Transfermarkt: Spectaculaire ruildeal tussen Genk en Anderlecht?

Transfermarkt: Spectaculaire ruildeal tussen Genk en Anderlecht?
Woensdag 24 oktober 2018 - 17:30   I   door Redactie

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Eden Hazard zou Roberto Martinez in januari al willen volgen, mocht de bondscoach van de Rode Duivels de nieuwe trainer van Real Madrid worden.

*Paul Van Himst vindt dat Anderlecht een spelmaker zoals Alejandro Pozuelo nodig heeft. De kans dat de middenvelder van Genk bij paars-wit tekent, lijkt echter hele klein. Omdat Clemen graag Morioka wil kan RSCA misschien nadenken over cash en de Japanner in ruil voor Pozuelo.

*Philippe Clement wil nog steeds graag samenwerken met Ryota Morioka. Haalt Genk een speler weg bij Anderlecht?

*Lior Refaelov gaf nog eens toe dat hij eigenlijk naar Standard wilde. Een samenwerking met Michel Preud'homme zag hij absoluut zitten. De transfer kwam echter niet in orde, waarna hij naar Antwerp trok.

*Mile Svilar kan rekenen op de belangstelling van Inter. De 19-jarige doelman van Benfica zou al 20 miljoen euro waard zijn.

Poll: Had Refaelov beter voor Standard gekozen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024