'Barcelona en Messi hebben plan klaar om Pogba binnen te halen'

'Barcelona en Messi hebben plan klaar om Pogba binnen te halen'
Dinsdag 11 september 2018 - 15:25   I  

Paul Pogba (25) staat momenteel nog onder contract bij Manchester United, maar het ziet er steeds meer naar uit dat de Franse wereldkampioen Old Trafford binnenkort zal verlaten. FC Barcelona blijft immers aan zijn mouw trekken.

Dat Barça de voorbije maanden probeerde om Pogba naar Camp Nou te halen, is ondertussen een publiek geheim. De Catalaanse topclub ziet in de Manchester United-ster een ideale speler om het middenveld te versterken. Pogba wordt door het Barcelona-bestuur gezien als de ontbrekende schakel op het middenveld.

Mede doordat Manchester United zijn grote vedette niet wilde laten gaan, kwam het tijdens de voorbije transferperiode niet tot een transfer. Barça laat Pogba evenwel niet los, want Mundo Deportivo meldt dat de Fransman een telefoontje mag verwachten van Barcelona.

Lionel Messi

De Spaanse landskampioen zal er rond de jaarwisseling álles aan doen om Pogba binnen te halen. De middenvelder zelf ziet een verhuis naar Camp Nou zitten. Hij droomt er immers van om samen met Lionel Messi in hetzelfde team te spelen.

Update 11/9 - 15:25

Volgens Tribal Football is Barcelona van plan om Pogba in januari te huren van Manchester United met een verplichte aankoopoptie in de zomer. Ook Messi zou een transfer van de Fransman zien zitten, waardoor Barcelona en Pogba maar dichter naar elkaar blijven groeien.

Poll: Zou Pogba bij Barcelona passen?

TAGS  I  Manchester United  I  Barcelona

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024