“Het is triest dat Simon Mignolet nog een jaar gegijzeld wordt”

“Het is triest dat Simon Mignolet nog een jaar gegijzeld wordt”
Vrijdag 07 september 2018 - 17:47   I  

De voorbije transferperiode draaide op een sisser uit voor Simon Mignolet (30). De Rode Duivel had gehoopt om Liverpool te verlaten, maar door het vertrek van Loris Karius viel een potentiële transfer van Mignolet in het water.

"Het is triest dat hij nog een jaar gegijzeld wordt, want Alisson is nummer 1”, steekt commentator Eddy Demarez van wal bij Sporza. “Als hij wat geluk heeft, mag hij misschien af en toe spelen in de League Cup, tenzij ze daar snel uitliggen natuurlijk."

"Een troost is dat hij niet slecht zal verdienen, maar het is allesbehalve een leuke situatie voor hem. Hij moest hopen dat hij werd uitgeleend, maar Klopp voelde dat hij Karius niet meer verkocht kreeg bij de supporters. Dan is Mignolet nog meer aanvaardbaar."

"Mignolet heeft veel goeie matchen gespeeld"

Demarez begrijpt ook niet dat Karius na zijn flaters alsnog een nieuwe club vond. "Wat me vooral opvalt, is dat Karius ondanks al zijn blunders toch nog bij een club als Besiktas terechtkan.”

“De macht van de manager moet enorm zijn, want Klopp moet toch ook gezien hebben dat de kwaliteit bij Karius er gewoon niet was. Mignolet heeft ondanks alles toch veel goeie matchen gespeeld en dat zien de supporters ook."

TAGS  I  Liverpool  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024