‘Juventus speelt het slim en wil Man Utd-klepper gratis binnenhalen’

‘Juventus speelt het slim en wil Man Utd-klepper gratis binnenhalen’
Vrijdag 07 september 2018 - 16:51   I  

Het rommelt momenteel bij Manchester United. De Engelse recordkampioen miste zijn start in de Premier League en de positie van José Mourinho staat ter discussie. De Portugees schopte al tegen de schenen van het United-bestuur en bovendien staat ook zijn relatie met enkele topspelers onder hoogspanning.

Mourinho ligt niet alleen met Paul Pogba, maar ook met een andere klepper overhoop. Zo is Anthony Martial al een tijdje niet meer tevreden met het aantal speelminuten dat hij krijgt van zijn trainer. Tijdens de zomermercato hoopte de Franse aanvaller al andere oorden op te zoeken, maar op Old Trafford konden ze Martial alsnog op andere gedachten brengen.

Het bestuur van Manchester United probeert Martial nu te overtuigen om bij te tekenen, maar eenvoudig is dat niet. De huidige overeenkomst van de gewezen Monaco-speler loopt eind juni 2019 af en voorlopig wil Martial niet verlengen. Hij wil eerst duidelijkheid over het al dan niet aanblijven van Mourinho. Dat meldt The Sun.

Juventus wil het slim spelen

Een vervelende situatie voor The Red Devils, en al helemaal als je weet dat er met Juventus al een slimme kaper op de kust ligt. De Oude Dame maakte er de voorbije seizoenen een sport van om grote namen aan het einde van hun contract gratis op te pikken. Juve haalde zo onder meer al Sami Khedira, Emre Can en… Paul Pogba naar Turijn. Een kunstje dat het wil herhalen met Martial, zo melden diverse Italiaanse media.

TAGS  I  Juventus  I  Manchester United

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024